jouw-persoonlijk-pensioen

TopHeaderSmall

Uw Uniform Pensioenoverzicht 2018 is gereed!

Sep 06, 2018

Ieder jaar ontvang je een persoonlijk pensioenoverzicht van het pensioenfonds: het Uniform Pensioenoverzicht (UPO). Het UPO is een beknopt overzicht van de opgebouwde pensioenaanspraken.  Zo kan je eenvoudig informatie terugvinden op onze website.

Vanaf deze week staat je Uniform Pensioenoverzicht 2018 (UPO 2018) gereed op pensioenfondsdefracties.nl. Log in met je gebruikersnaam en wachtwoord en bekijk ‘m alvast!

Het gepubliceerde UPO Beleggingspensioen heeft overigens enkel betrekking op het kapitaal uit de beschikbare premieregeling (DC). De eventueel in het verleden gedane vrijwillige extra pensioenstortingen ontbreken op dit overzicht. Je ontvangt daar vóór 15 september a.s. een UPO van.

Let op! Indien je je hebt geregistreerd op de website van het pensioenfonds met @ioiloders.com, dan zal je geen melding ontvangen dat het UPO op de persoonlijke pensioenpagina van Stichting Pensioenfonds De Fracties is gepubliceerd, maar de UPO is daar wel in te zien. Vanaf volgend jaar zal dit in de administratie zijn aangepast, en ontvang je weer een melding zodra er nieuwe berichten vanuit het pensioenfonds zijn gepubliceerd.  

Heb je ervoor gekozen het overzicht per post te ontvangen? De postverzending zal begin september plaatsvinden. 

Vragen?
Met vragen kun je terecht bij Dion Pensioen Services B.V. via (0523) 208 270 of pensioenfondsdefracties@dion.nl.

Je kunt uiteraard ook contact opnemen met Sandra Bertram (075) 629 2420.