jouw-persoonlijk-pensioen

TopHeaderSmall

Uitnodiging online enquête pensioenfonds De Fracties

nov 06, 2017
 

Enquête Maatschappelijk Verantwoord Beleggen

Pensioenfonds De Fracties is een zelfstandig pensioenfonds. We vinden het belangrijk om te weten hoe de deelnemers over het pensioenfonds denken. Eerder dit jaar hielden we daarom al een enquête over service en communicatie van De Fracties. De resultaten gaven ons veel inzicht. Nu willen we graag weten hoe u denkt over het beleggingsbeleid van het pensioenfonds. We hopen dat u ook daar uw bijdrage aan wilt leveren. Het invullen van deze enquête kost slechts enkele minuten van uw tijd. U doet ons er een groot plezier mee. Het gaat tenslotte om uw pensioen. Invullen gaat via de volgende link: https://mensinkmedia.datacoll.net/eyuazxuuyt?l=nl

Bij voorbaat dank voor de medewerking!